Staj Okullarında/gruplarında Değişiklik (Sadece Besyo ve Sağlık Eğitimi‘nde )

Sağlık Eğitimi staj gruplarında, uygulama öğretmenlerinde yapılan zorunlu değişiklikler nendeniyle güncellemeler yapılmıştır. Sağlık Eğitimi öğrencilerimiz, yeni gruplarına ve uygulama okullarına ilişkin bilgilere Sağlık Eğitimi Güncel Staj Listesi'ne tıklayarak ulaşabilir. Bu ilanın yapıldığı tarihten sonra ilgili öğrencilerimiz yeni listede yer alan gruplandırmalara göre stajlarına devam edecektir.

BESYO 'da ise sadece 2. grupta yer alan 5 öğrencinin  uygulama öğretmeninin ders programı uyuşmazlığı nedeniyle zorunlu değişiklik yapılmıştır. BESYO 2. staj grubunda yer alan ilgili 5 öğrencimiz, yeni uygulama okullarına ilişkin bilgilere BESYO Güncel Staj Listesi'ne tıklayarak ulaşabilir. Diğer BESYO öğrencilerinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Bu ilanın yapıldığı tarihten sonra ilgili 5 öğrencimiz yeni listede yer alan bilgilere göre stajlarına devam edecektir.

16 Mart 2017, Perşembe / 276 defa okundu.