Pedagojik Formasyon Taleplerinin Alınması

T.C.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde başlayacak şekilde açılması planlanan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kontenjanlarının belirlenebilmesi için talep dilekçeleri alınacaktır.

Aşağıda belirtilen şartları taşıyan ve Pedagojik Formasyon Sertifika Programı almak isteyen adaylar, bu taleplerini belirten dilekçeyi 2 – 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında hafta içi mesai saatleri içinde Eğitim Fakültesi 2. katta Formasyon Birimine şahsen teslim etmelidir. Başvuru için gelen adaylar, matbu (hazır) talep dilekçesini Formasyon Biriminden temin edebilecektir.

Talepler değerlendirildikten sonra gerekli açıklamalar formasyon.dpu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Talep için başvuruda bulunabilecek adaylar:

1. Üniversitemizin aşağıda sıralanan bölümlerine devam eden ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibari ile (bu dönem) 3. sınıfta olan öğrenciler
  2. Üniversitemizin aşağıda sıralanan bölümlerine devam eden ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibari ile (bu dönem) 4. sınıfta olan öğrenciler
  3. Aşağıda sıralanan bölümlerde Açık veya Uzaktan Öğretime devam eden ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibari ile (bu dönem) 3. sınıfta olan öğrenciler
  4. Aşağıda sıralanan bölümlerde Açık veya Uzaktan Öğretime devam eden ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibari ile (bu dönem) 4. sınıfta olan öğrenciler
  5. Aşağıda sıralanan bölümlerin mezunları

-Biyoloji

-Spor Yöneticiliği

-Bankacılık ve Finans

*Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün Animasyon Ana Sanat Dalı, Talim Terbiye Kurulu tarafından ilan edilmiş olan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları” tablosunda yer almamaktadır. Bu nedenle Animasyon Ana Sanat Dalı öğrencileri ve mezunları formasyon almak için talepte bulunamayacaktır.
** Mezun olduğu ya da devam ettiği bölümü, Talim Terbiye Kurulu tarafından ilan edilmiş olan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları” tablosunda “Mezun Olduğu Yükseköğretim Programı/Fakülte” sütununda yer alması koşuluyla diğer alanlardan da adaylar talepte bulunabilir.

27 Nisan 2018, Cuma / 1881 defa okundu.