Formasyon Ek Kontenjanlara Öğrenci Alımı

Dumlupınar Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Başlayacak Olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ek Kontenjanlarına Kayıt Duyurusu

Öğretmenlik Uygulaması dersini yürütebilecek üç (3) öğretim elemanının daha Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında görev almayı talep etmesi üzerine 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde başlayacak olan Programa 24 kişilik ek kontenjan açılmıştır.

Kayıt Tarihi: Adaylar en geç 1 Ekim 2019 Salı Günü Saat 17.00’ye kadar kayıtlarını yapabilecektir. Bu tarihe kadar kayıt işlemlerini gerçekleştirmeyen adaylar kayıt haklarını kaybedecektir.

Kayıt Yeri: Pedagojik Formasyon Birimi (Eğitim Fakültesi 2. Kat)

Ek kontenjana başvurabilecek adayların listesi, “Boş Kontenjanlara Öğrenci Alımı” adlı ilanımızdaki “Yedek Liste” lerden 26 Eylül 2019 tarihinde saat 14.00’te Kırmızı salonda her bir bölümde adı son okunan adaydan bir sonraki aday ile başlayıp ilgili bölüm için ayrılan ek kontenjan sayısı kadar adayın ismini içermektedir. Ek kontenjanların bölümlere dağılımı, ilgili bölümde kayıt olmayı bekleyen aday sayıları ile orantılı olarak yapılmıştır.

Ek kontenjanların bölümlere dağılımı ve kayıt yapabilecek adayların listeleri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Tabloda bölümlerin üzerine tıklayarak adayların adlarını görebilirsiniz.

KDPÜ 3. ve 4. Sınıf Kontenjanından Kayıt Yapabilecek Adaylar Mezunlar ile Açık ve Uzaktan Öğretime Devam Eden 3. ve 4. Sınıf Kontenjanından Kayıt Yapabilecek Adaylar

Kontenjan: 8

Türk Dili ve Edebiyatı

Kontenjan:1

Sosyoloji

Kontenjan: 4

Sosyoloji

Antrenörlük Eğitimi

Rekreasyon

Kontenjan:2

Spor Yöneticiliği

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Formasyon biriminden matbu olarak sağlanacaktır)

2. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi; Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir)

3. Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

5. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

6. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin (1354 TL), aşağıda belirtilen banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu (üzerinde kayıt olmak isteyen adayın T.C. Kimlik numarası bulunması şartıyla ATM fişi veya EFT-Havale dekontu da geçerli sayılacaktır.)

Not: Yukarıda istenen belgelerden ön kayıtta teslim etmiş olduğunuz belgeleri tekrar getirmenize gerek yoktur.

Hesap numarası: Ziraat Bankası Kütahya Şubesi

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı

TR800001000179350644665008

Miktar

1354 TL

Kayıtta

1. Taksit

700 TL

İlan edilecek.

2. Taksit

Dersler iki dönem (2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar) hâlinde genellikle hafta sonları, zorunluluk olması durumunda ise hafta içi 17.00’dan sonra yapılacaktır. Akademik takvim en geç 1 Ekim 2019 tarihinde duyurulacaktır. Ders programı, sınav programları, ve gerekli tüm bilgiler için formasyon.dpu.edu.tr adresini takip ediniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi / 3730 defa okundu.